Kastajaiset

Kastajaiset

Kastajaiset on uusien opiskelijoiden initiaatioriitti, joka järjestetään johdantoviikon jälkeen syyskuun alussa. Vuoden 2016 Kastajaiset järjestettiin maanantaina 5.9.2016. Lisätietoa Kastajaisista päivitetään tälle sivulle.

Kastajaiset alkavat rastikierrosryhmien muodostamisella. Piltit muodostavat kaksi riviä Arcanumin eteen siten, että pojat ovat rivissä Arcanumin puoleisella laidalla ja tytöt Calonian puoleisella laidalla. Piltit jaetaan sekaryhmiin, ja lähetetään yksitellen kiertämään pääsääntöisesti Arcanum – Kauppatori -akselilla sijaitsevia mitä kummallisimpia rasteja.

Pilttien heittäytymiskyky ja kekseliäisyys joutuvat rastikierroksella koetukselle – yksilönolauksia ei Kastajaisissa kuitenkaan harrasteta!

Kastajaisia varten kannattaa varata paljon rentoa ja hyvää mieltä, jotta oma tiimi tutustuu toisiinsa ja pärjää hyvin rankassa mittelössä. Varsinainen kaste annetaan Kastajaisten jatkoilla meren rannalla, jossa ohjelmaan kuuluu myös grillailua, saunomista, yhdessä hengailua sekä seurapelejä. Paikalla on varmasti myös vanhempia opiskelijoita kertomassa elämän viisauksia, heitä ei tarvitse pelästyä. Parhaiten rasteilla menestynyt pilttijoukkue palkitaan, joten mukana kannattaa olla loppuun saakka!