Kinfo-sähköpostilista

Kinfo-sähköpostilista

 

Kinfo on Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:n ylläpitämä sähköpostilista ja yhdistyksen ensisijainen tiedotuskanava. Yliopiston mailman-postilistajärjestelmän kautta toimivan Kinfon kautta ainejärjestö tiedottaa toiminnastaan pitäen sisällään mm. ajankohtaisia bile-, urheilu-, opiskelu-, työpaikka- ym. tiedotuksia. Kinfolle kuuluminen suositeltavaa jokaiselle yhdistyksemme jäsenelle.

Kinfolle viestejä voivat lähettää vain yhdistyksen hallituksen jäsenet sekä toimihenkilöt; näin tieto kulkee vain yhteen suuntaan, ja turhalta roskapostilta vältytään. Mikäli toivot jostain asiasta tiedotettavan koko jäsenistölle Kinfon kautta, ota yhteyttä yhdistyksen hallitukseen (kemistit@lists.utu.fi). Vanhoja Kinfo-viestejä voit selata tästä.

 

Kinfolle liityt näin:

Lähetä viesti osoitteeseen kinfo-join@utu.fi. Otsikolla tai viestin sisällöllä ei ole merkitystä. Listalta tulee vahvistuspyyntö johon vastataan (reply). Vastattaessa viestin otsikkoon tai sisältöön ei tarvitse puuttua mitenkään. Vahvistuspyynnössä mainitaan muitakin tapoja vahvistaa listan tilaus, mutta viestiin vastaaminen on toistaiseksi ainoa varmasti toimiva tapa.

Listalta poistut näin:

Lähetä viesti osoitteeseen kinfo-leave@utu.fi. Otsikolla tai sisällöllä ei merkitystä. Listalta tulee vahvistuspyyntö johon vastataan (reply). Vastattaessa viestin otsikkoon tai sisältöön ei tarvitse puuttua mitenkään. Vahvistuspyynnössä mainitaan muitakin tapoja vahvistaa listalta poistuminen, mutta viestiin vastaaminen on ainoa varmasti toimiva tapa. (Muut tavat toimivat parhaillaan vain yliopiston verkosta jos sieltäkään.)

Mikäli yllä mainittu poistumistapa ei toimi, niin syynä on todennäköisesti ”väärä” sähköpostiosoite. Olet siis liittynyt Kinfolle eri osoitteella kuin millä yrität sieltä poistua (lyhyt tunnus@utu.fi vs pitkä etunimi.t.sukunimi@utu.fi). Voit laittaa TYK ry:n IT-vastaavalle sähköpostilla (tietohallinto@tykry.fi) molemmat osoitteet niin saadaan teitsi poistettua listalta.

Ota yhteyttä yliopiston IT-palveluihin (helpdesk@utu.fi) jos haluat vaihtaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi.