Jäseneksi liittyminen

Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Turun yliopistossa kemiaa tai biokemiaa opiskeleva henkilö tai muu edellä mainituista aloista kiinnostunut henkilö maksamalla ainejärjestön vuosittaisen jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2019 on 5 €/vuosi tai vaihtoehtoisesti 20 €/5 vuotta.
Jäsenmaksun voit maksaa käteisellä Toimistolla päivystysaikoina tai nettipankissa alla olevalle tilille. Maksettuasi jäsenmaksun voit hakea Toimistolta päivystysaikoina opiskelijakorttiisi tarran osoitukseksi jäsenmaksun maksamisesta. Jos maksoit netissä, niin varaudu näyttämään kuitti maksutapahtumasta.

Jos et uusi jäsenyyttäsi, poistetaan tietosi jäsenrekisteristämme kun jäsenmaksun eräpäivästä (31.1.) on kulunut kuukausi.

Jos olet uusi jäsen tai jäsenyytesi ei ole tällä hetkellä voimassa niin täytä alla oleva lomake!

Liittymislomake

Turun Yliopiston Kemistit ry
Nordea FI47 2205 1800 1351 69
Viitenumero: 3191

Kemian ja biokemian opinnot aloittavien opiskelijoiden ensimmäinen jäsenmaksu maksetaan elo-syyskuun vaihteessa orientaatioviikolla. Tämä jäsenmaksu sisältää myös seuraavan vuoden jäsenmaksun. Jäsenmaksun maksaminen ja ainejärjestön jäseneksi liittyminen on uusille opiskelijoille luonnollisesti vapaaehtoista.