Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Turun yliopistossa kemiaa tai biokemiaa opiskeleva henkilö tai muu edellä mainituista aloista kiinnostunut henkilö maksamalla ainejärjestön vuosittaisen jäsenmaksun ja täyttämällä alla olevan lomakkeen. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2021 on 5 €/vuosi tai vaihtoehtoisesti 20 €/5 vuotta. Jäsenmaksun voit maksaa käteisellä Toimistolla päivystysaikoina tai nettipankissa alla olevalle tilille. Maksettuasi jäsenmaksun voit hakea Toimistolta päivystysaikoina opiskelijakorttiisi tarran osoitukseksi jäsenmaksun maksamisesta. Jos maksoit netissä, niin varaudu näyttämään kuitti maksutapahtumasta.

Jos et uusi jäsenyyttäsi, poistetaan tietosi jäsenrekisteristämme kun jäsenmaksun eräpäivästä (31.1.) on kulunut kuukausi.

Kemian ja biokemian opinnot aloittavien opiskelijoiden ensimmäinen jäsenmaksu maksetaan elo-syyskuun vaihteessa orientaatioviikolla. Tämä jäsenmaksu sisältää myös seuraavan vuoden jäsenmaksun. Jäsenmaksun maksaminen ja ainejärjestön jäseneksi liittyminen on uusille opiskelijoille luonnollisesti vapaaehtoista.

Jos olet liittymässä jäseneksi tai jäsenyytesi ei ole tällä hetkellä voimassa niin täytä alla oleva lomake ja maksa sen jälkeen jäsenyytesi!

Pelkkä jäsenmaksu ei tarkoita jäseneksi liittymistä, liittymislomakkeen täyttäminen on jäseneksi liittyvän vastuulla. Jäsenhakemukset käsitellään seuraavassa mahdollisessa hallituksen kokouksessa niiden osalta, joilla liittymislomake on täytetty ja jäsenmaksu näkyy yhdistyksen tilillä tai maksun suoritus on muuten osoitettu.

Liittymislomake

Maksutiedot:
Tilinumero: FI65 4713 0010 0802 65
BIC: POPFFI22
Viitenumero: 13246
Käytäthän viitenumeroa maksaessasi jäsenmaksun!

Seniorijäseneksi hakeminen

Kun olet ollut vähintään 5 vuotta TYK ry:n jäsenenä, on sinulla mahdollisuus hakea seniorijäsenyyttä (puhekielessä ikijäsenyys). Seniorijäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin ilman että vuosittaista jäsenmaksua tarvitsee enää maksaa. Hallitus käsittelee hakemukset ja hyväksyy uudet seniorijäsenet kokouksissaan.

Siirry tästä seniorijäsenyyshakemukseen.