Tervetuloa uusi opiskelija!

Tervetuloa opiskelemaan (bio)kemiaa Turun yliopistoon!

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:n hallitus onnittelee opiskelupaikasta! Yliopisto-opintoihin kuuluu tietysti luennoilla istumista ja tentteihin pänttäämistä, mutta myös paljon hauskaa vapaa-ajan aktiviteettia! Me TYK ry:n hallituksessa sekä mahtavat tuutorimme olemme täällä teitä varten ja vastaamme mieluusti kysymyksiinne. Tässä muutama vinkki orientaatioviikolle:

Tuutorimme järjestävät 25.8. klo 16 Arcanumin takana sijaitsevalla mäellä varaslähdön niin biokemian kuin kemian uusille opiskelijoille. Tapahtumassa pääset tutustumaan uusiin opiskelukavereihin ja tuutoreihin jo etukäteen. Ei hätää kuitenkaan mikäli et pääse paikalle, tutustumaan ehtii hyvin myös orientaatioviikon aikana! Tuutorit esittäytyvät myös piltti-tykissä, ainejärjestömme lehdessä johon pääset tutustumaan näillä nettisivuilla uusille opiskelijoille suunnatun välilehden kautta.

Opiskelut alkavat orientaatioviikolla 26.8., biokemistit aloittavat Pharmacityllä luentosalissa 2 (1. kerros) klo 9:15 ja kemistit Arcanumin aulassa klo 9:00. Alkutervehdysten jälkeen teidät jaetaan tuutoriryhmiin ja saatte rauhassa tutustua toisiinne aamupäivän ajan. Olkaa ajoissa paikalla!

Orientaatioviikko koostuu johdantoluennoista niin tiedekunnan kuin laitoksen puolesta, tuutoriryhmän keskeisistä tapaamisista sekä ainejärjestön järjestämästä iltaohjelmasta. Orientaatioviikolla kannattaakin varata aikaa aamusta iltaan. Luentojen aikataulut löytyvät tiedekunnan nettisivuilta ja iltaohjelma ainejärjestömme tapahtumakalenterista nettisivujen oikeassa laidassa. Tuutorit kuitenkin pitävät aina huolen siitä että tiedätte missä olla. Järjestömme tapahtumakalenteria kannattaa muutenkin seurata, syksy on täynnä tapahtumaa!

Turhaan ei tarvitse jännittää ja kaikkeen kannattaa lähteä mukaan iloisin ja avoimin mielin! Ottakaa kaikki irti ensimmäisestä opiskeluvuodestanne, tervetuloa vielä kerran kemistien iloiseen joukkoon!