TYK ry:n syyskokous 23.11. / TYK ry’s Autumn meeting 23.11.

Hei!

TYK ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 23.11.2020 klo 18.00 Educariumin luentosalissa Edu1 ja lisäsalina toimii Publicumin luentosali Pub1.

Kokouksessa mm. valitaan ainejärjestön tuleva hallitus sekä päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Kokouskutsu ja kokouksen asialista:

https://tykry.fi/wp-content/uploads/2020/11/Syyskokouskutsu-2020-1.pdf

Hallituksen esitys jäsenmaksusta ja sen kannosta vuonna 2021:

https://tykry.fi/wp-content/uploads/2020/11/Esitys-j%C3%A4senmaksun-suuruudesta-ja-kannosta-vuonna-2021-1.pdf

Hallituksen esitys vuoden 2021 toimintasuunnitelmaksi:
https://tykry.fi/wp-content/uploads/2020/11/Toimintasuunnitelma-2021.pdf

Hallituksen esitys vuoden 2021 talousarvioksi:

https://tykry.fi/wp-content/uploads/2020/11/Talousarvio-2021-1.pdf

Koska elämme poikkeuksellista vuotta, olemme joutuneet tekemään erikoisjärjestelyjä myös syyskokoukseen. Tämänhetkisen poikkeuslakiin nojaten mahdollistamme syyskokoukseen etäosallistumisen perinteisen osallistumisen lisäksi. Näin mahdollistamme turvallisen osallistumisen myös niille, joiden ei ole mahdollista saapua paikan päälle. Jotta tämä poikkeuksellinen syyskokous sujuisi mutkattomasti, niin olemme laatineet teille ohjeistuksia osallistumiseen liittyen ja vaadimme osallistujilta ennakkoilmoittautumisen syyskokoukseen. Tänä vuonna suosittelemme etäosallistumista kokoukseen, sillä tilamme ovat rajalliset. Lue alla oleva ohjeistus tarkkaan!

Ohjeet etäosallistujille

Etäosallistujia pyydämme saapumaan kokoukseen jo 17.30, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytenne sekä jäsenstatuksenne ennen kokouksen alkua. Kaikilta Zoom-osallistujililta vaadimme webbikameran käyttöä ja kokoukseen osallistujan tulee näkyä siinä koko syyskokouksen ajan. Jotta kokous sujuisi helposti vaadimme myös, että jokainen etäosallistuja osallistuu omalla laitteellaan eli samalla laitteella ei ole useampaa osallistujaa. Etäosallistujilla on syyskokouksessa yhtäläinen äänioikeus kuin lähiosallistujilla. Puheenvuoroa voi pyytää Zoomin chatissa kommentoimalla “pv” ja kokouksen puheenjohtaja jakaa puheenvuoron. Kokouksen sujuvoittamiseksi kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja ääntenlaskijat tullaan valitsemaan paikan päälle saapuvista. Etäosallistujilla on kuitenkin mahdollisuus asettua ehdolle hallitukseen ja edustajiksemme eri järjestöihin.

Ohjeet paikan päälle saapuville

Paikan päälle saapuvien on hyvä olla paikalla ajoissa eli viimeistään klo 17.30. Olemme varanneet syyskokousta varten Edu1-salin ja toisena tilana Pub1-salin, jossa yliopiston tämänhetkisen rajoitusten mukaan saa olla 50 henkilöä. Jos henkilömäärä ylittyy salissa, niin otamme käyttöön toisen tilan, johon syyskokous striimataan. Salissa tulee noudattaa pandemiaturvallisuussääntöjä. Tulemme jakamaan kaikille syyskokoukseen läsnäosallistujille kasvomaskit, joita tulee käyttää koko syyskokouksen ajan. Tarjoamaamme käsidesiä tulee käyttää ja kokoukseen osallistujat tullaan ohjaamaan salissa istumapaikoille, joissa on riittävä turvavälit muihin. Kokouksessa käytetään äänestysmenetelmänä Webropolia niin etä- kuin lähiosallistujille, joten kokoukseen osallistujan tulisi tuoda älypuhelin tai tietokone, jolla voi äänestää. Äänestyslinkki lähetetään yliopiston sähköpostiosoitteeseen. Kannattaa siis varmistaa, että kirjautuminen sähköpostiin onnistuu myös puhelimitse.

Ilmoittaudu seuraavasta linkistä: https://forms.gle/DvQcCzdKFndWYZzH7

Ilmoittautuminen sulkeutuu 23.11. klo 16.00

Hi!

TYK ry’s statutory Autumn meeting is held on Monday November 23rd at six o’clock at Educariums lecture hall Edu1 and Publicums lecture hall Pub1. Meeting will be held in Finnish.

In the meeting we will discuss next year’s action plan and budget. We will also choose a new board for 2021.

Our agenda is translated to English. You can contact me if you have any questions about the other attachments.

Meetings agenda:

https://tykry.fi/wp-content/uploads/2020/11/Meetings-agenda-1.pdf

If you wish to attend contact me (puheenjohtaja(a)tykry.fi) for sign up and additional information about how the meeting is arranged in this pandemic. Sign up is required to attend.

Sykoterveisin / Greetings,

Ida Mäkinen

Puheenjohtaja / Chairman

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

puheenjohtaja(a)tykry.fi